opc_loader

Graveren / Personaliseren

Bent u op zoek naar een Dierenpenning, Adrespenning, IDpenning of Naamplaatje voor uw Hond of Kat? Zoek dan niet verder en bestel een van onze artikelen die wij per stuk of in een grote oplage voor u kunnen personaliseren door middel van een lasergravure of diamantgravure. Vrijwel al onze producten kunt u naar wens laten personaliseren met een naam, adres, telefoonnummer, een tekst of in sommige gevallen zelfs een logo / afbeelding! Per artikel staan de beschikbare graveeropties vermeld. Onze graveerspecialist zal aan de hand van het door u verkozen artikel en uw wensen de juiste graveertechniek toepassen en de mooiste graveerpositie, uitlijning en grootte op het artikel bepalen.

Lettertypes

Standaard bieden wij u de keuze uit 5 verschillende lettertypes. Deze vindt u onderstaand. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen lettertype te kiezen. Dit kunt u eenvoudig tijdens het bestelproces aangeven. Uitgezonderd hiervan zijn betaalde lettertypes.

graveer lettertypes graveersite

https://www.graveersite.nl/images/standaard-graveer-lettertypes-graveersite.jpg

Kosten

In de meeste gevallen kunt u onze artikelen GRATIS laten personaliseren in een van onze 5 standaard lettertypes met een naam, initialen, datum of tekst naar keuze. Wilt u het artikel graag in een eigen gekozen lettertype gegraveerd hebben, dan rekenen wij hier een meerprijs van € 5,95. Uitgezonderd hiervan zijn betaalde lettertypes. De meerprijs voor het graveren van een logo bedraagt €7,95. Wilt u zowel een logo als een tekst gegraveerd hebben op het artikel, dan wordt er een meerprijs van €9,95 in rekening gebracht.

Aandachtspunten

Houdt bij het doorgeven van uw gravure rekening met de lengte van uw tekst en de duidelijkheid van uw logo. Bijzondere instructies, bijvoorbeeld qua opmaak, kunt u eenvoudig in het opmerkingenveld tijdens het bestelproces aangeven.

Zorg er daarnaast voor dat de afbeelding groot genoeg is. Hoe beter de kwaliteit is van de aangeleverde afbeelding, des te beter het eindresultaat zal zijn. Bij een kleine afbeelding of een afbeelding van lage kwaliteit kunnen fijne details verloren gaan.

Uiteraard wordt iedere bestelling handmatig gecontroleerd en contacteren wij u zodra de afbeelding niet volstaat of uw graveerwensen niet uitgevoerd kunnen worden.

Wanneer u een Dierenpenning laat graveren, behoudt u uiteraard de volledige garantie. De mogelijkheid om uw bestelling retour te sturen komt uiteraard te vervallen.

Controleer als laatste uw bestelling goed op eventuele spelfouten!