opc_loader

Vingerafdruk Maken / Aanleveren

Een vingerafdruk maken en aanleveren is nodig wanneer u een Vingerafdruk Sieraad wilt bestellen bij Afdruksieraden.nl. Niets is persoonlijker dan een vingerafdruk en wanneer een bijzonder persoon een onuitwisbare indruk op uw leven heeft achtergelaten, dan is een Sieraad met Vingerafdruk een van de mooiste herinneringen aan deze persoon.

Een vingerafdruk bestaat uit zeer fijne lijntjes en daardoor een van de belangrijkste stappen om tot een mooi eindresultaat te komen. Hoe duidelijker de contouren, hoe duidelijker deze op het Afdruk Sieraad terugkomen. Maar hoe maak je een vingerafdruk?

 

Er zijn een aantal manieren om een goede vingerafdruk te maken. De meest eenvoudige manier is om een Afdruksetje aan uw bestelling toe te voegen. Met dit afdruksetje kunt u in een paar simpele stappen de mooiste Vingerafdrukken maken. Dit Afdruksetje krijgt u thuis toegestuurd nadat u uw bestelling heeft geplaatst. Andere methodes zijn:

 

Een vingerafdruk maken met een stempelkussen

Voor het maken van een vingerafdruk met een stempelkussen heeft u een stempelkussen met donkere inkt nodig (bij voorkeur zwart) en een wit A4tje. Let goed op dat u niet teveel inkt gebruikt waardoor de lijnen in de vingerafdruk doorlopen. Het beste kunt u dat u uw vinger op het stempelkussen heeft gedrukt, uw vinger een aantal keer naast elkaar op een wit papier drukken. Kies vervolgens de afdruk welke het beste alle lijntjes van uw vinger laten zien.

 

Een vingerafdruk maken met een potlood

Voor het maken van een vingerafdruk met een potlood heeft u een normaal HB of 2B potlood nodig en een wit A4tje. Teken een vlak op het wit papier ter grootte van de vingerafdruk en kleur deze meerdere malen dik in. Druk vervolgens uw vinger in dit dichtgekleurde vak en zet uw vinger een aantal keer naast elkaar op een wit A4tje. Kies vervolgens de afdruk welke het beste alle lijntjes van uw vinger laten zien.

 

Een vingerafdruk maken met plakband

Voor het maken van een vingerafdruk met plakband heeft u plakband, een normaal HB of 2B potlood of stempelkussen nodig en een wit A4tje. Druk uw vinger in het stempelkussentje (methode 1) of op het dik met potlood ingekleurde vak (methode 2). Pak vervolgens een stukje plakband en plak deze voorzichtig over de desbetreffende vinger. Haal vervolgens het plakbandje van de vinger. De vingerafdruk is nu heel duidelijk zichtbaar op het plakband. Plak dit plakbandje op het witte papier.

 

Wanneer u al in het bezit bent van een vingerafdruk, kunt u deze tijdens het bestelproces digitaal uploaden door een duidelijke foto te maken van de vingerafdruk of de vingerafdruk in te scannen. Hebt u nog geen vingerafdruk, dan kunt u deze per post of per email aan ons toesturen onder vermelding van uw ordernummer.

vingerafdruk maken

Tips

  • Was en droog eerst uw handen alvorens u de vingerafdruk gaat maken.
  • Niet iedere vinger heeft een duidelijke vingerafdruk, kies daarom de vinger met het meest zichtbare contouren.