opc_loader

Vul Instructies Assieraad / Gedenksieraad / Memorial Sieraad

Assieraden zijn voorzien van een klein (schroef)dopje die zich afhankelijk van het model, aan de bovenkant, onderkant of achterzijde bevindt. Als u het (schroef)dopje los draait, dan kunt u met het trechtertje een klein beetje as in de opening gieten. Zorg ervoor dat u het gedenksieraad op een vlakke ondergrond vult met hierop een vel papier zodat de overtollige as eenvoudig bij elkaar geveegd kan worden en daardoor niet verloren gaat.

Wanneer de as te grof/groot is, kunt u dit fijner maken in een vijzel. Indien nodig kunt u de as aandrukken met de meegeleverde tandenstoker.

Controleer of er niets tussen de schroefdraad van het Assieraad zit door het dopje 1 keer zonder lijm dicht te draaien. Mocht het dopje niet mooi sluiten dan kan het zijn dat er een beetje as tussen zit. Verwijder dit eerst.

Breng een druppeltje lijm aan in het binnenste schroefdraad en draai het dopje in een keer vast. Let hierbij goed op dat wanneer er een ketting aan het sieraad wordt bevestigd, het oogje op het Assieraad in lijn is met de ketting.

Eenmaal vastgedraaid niet meer losdraaien, dit vergroot de kans dat het dopje niet goed vast zit of afsluit. Verwijder direct eventuele overtollige lijmresten.