opc_loader

Levertijden

Al onze producten worden speciaal voor u aan de hand van uw wensen op maat gemaakt. Per artikel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Wij streven er naar om al onze bestellingen binnen deze aangegeven levertijd uit te leveren. Mocht het toch voorkomen dat de levertijd op een artikel langer is, wordt u hierover via het ordersysteem op de hoogte gebracht. In dit geval zijn wij afhankelijk van de levertijd van fabrikanten en toeleveranciers.

Zodra wij uw bestelling hebben overgedragen aan een van onze koeriers, ontvangt u van deze statusupdate automatisch per email bericht. Om deze email in goede staat te ontvangen, verzoeken wij u vriendelijk om het emailadres info@afdruksieraden.nl toe te voegen aan de lijst met vertrouwde/veilige afzenders of uw proxy-instellingen te controleren. Tot die tijd is het mogelijk dat deze automatisch gegenereerde email bij uw ongewenste berichten in uw inbox worden geplaatst.

In 99% van de gevallen worden pakketjes de werkdag na het ontvangen van de traceergegevens geleverd. Dit geldt voor zowel Nederland als België.

Is uw bestelling verzonden maar heeft u geen traceergegevens ontvangen, dan is uw bestelling per brievenbuspost verzonden. De levertijd voor bestellingen die per brievenbuspost verzonden worden bedragen gemiddeld 1-2 werkdagen in Nederland en 2-4 werkdagen in België. Wilt u dat uw bestelling als pakket verzonden wordt met een traceercode, kies dan voor deze verzendmethode tijdens het bestelproces.

PostNL bezorgd brievenbuspost op dinsdag tot en met zaterdag en pakketpost van maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 en 18.00 uur. DHL en DPD bezorgen pakketjes van maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 en 18.00 uur.