opc_loader

Vingerafdruk Hanger Zilver Ovaal

Artikelnr: A401FHS
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

☆ Vingerafdruk Hanger

☆ Met de hand gemaakt Vingerafdruk Sieraad

☆ Gratis Gegraveerd / Gepersonaliseerd

☆ Gratis Sieradendoosje

189,00

Materiaal

Afwerking

Graveren

Lettertype

Positie Gravure

(Vinger)afdruksetje Bestellen

Poetsdoekje Bestellen

Beschrijving

Specificaties Vingerafdruk Hanger

Materiaal: Zilver

Lengte Vingerafdruk Hanger (inclusief eventueel oogje): 20 mm

Breedte: 5 mm

Dikte: 3 mm

Indicatie levertijd: 3 - 5 werkweken na ontvangst van uw afdruk

(vinger)afdruk maken / aanleveren

Een vingerafdruk maken en aanleveren is nodig wanneer u een Vingerafdruk Sieraad wilt bestellen bij Afdruksieraden.nl. Niets is persoonlijker dan een vingerafdruk en wanneer een bijzonder persoon een onuitwisbare indruk op uw leven heeft achtergelaten, dan is een Sieraad met Vingerafdruk een van de mooiste herinneringen aan deze persoon.

Een vingerafdruk bestaat uit zeer fijne lijntjes en daardoor een van de belangrijkste stappen om tot een mooi eindresultaat te komen. Hoe duidelijker de contouren, hoe duidelijker deze op het Afdruk Sieraad terugkomen. Maar hoe maak je een vingerafdruk?

Er zijn een aantal manieren om een goede vingerafdruk te maken. De meest eenvoudige manier is om een Afdruksetje aan uw bestelling toe te voegen. Met dit afdruksetje kunt u in een paar simpele stappen de mooiste Vingerafdrukken maken. Dit Afdruksetje krijgt u thuis toegestuurd nadat u uw bestelling heeft geplaatst. Andere methodes zijn:

Een vingerafdruk maken met een stempelkussen

Voor het maken van een vingerafdruk met een stempelkussen heeft u een stempelkussen met donkere inkt nodig (bij voorkeur zwart) en een wit A4tje. Let goed op dat u niet teveel inkt gebruikt waardoor de lijnen in de vingerafdruk doorlopen. Het beste kunt u dat u uw vinger op het stempelkussen heeft gedrukt, uw vinger een aantal keer naast elkaar op een wit papier drukken. Kies vervolgens de afdruk welke het beste alle lijntjes van uw vinger laten zien.

Een vingerafdruk maken met een potlood

Voor het maken van een vingerafdruk met een potlood heeft u een normaal HB of 2B potlood nodig en een wit A4tje. Teken een vlak op het wit papier ter grootte van de vingerafdruk en kleur deze meerdere malen dik in. Druk vervolgens uw vinger in dit dichtgekleurde vak en zet uw vinger een aantal keer naast elkaar op een wit A4tje. Kies vervolgens de afdruk welke het beste alle lijntjes van uw vinger laten zien.

Een vingerafdruk maken met plakband

Voor het maken van een vingerafdruk met plakband heeft u plakband, een normaal HB of 2B potlood of stempelkussen nodig en een wit A4tje. Druk uw vinger in het stempelkussentje (methode 1) of op het dik met potlood ingekleurde vak (methode 2). Pak vervolgens een stukje plakband en plak deze voorzichtig over de desbetreffende vinger. Haal vervolgens het plakbandje van de vinger. De vingerafdruk is nu heel duidelijk zichtbaar op het plakband. Plak dit plakbandje op het witte papier.

Wanneer u al in het bezit bent van een vingerafdruk, kunt u deze tijdens het bestelproces digitaal uploaden door een duidelijke foto te maken van de vingerafdruk of de vingerafdruk in te scannen. Hebt u nog geen vingerafdruk, dan kunt u deze per post of per email aan ons toesturen onder vermelding van uw ordernummer.

Tip!

Was en droog eerst uw handen alvorens u de vingerafdruk gaat maken.

Niet iedere vinger heeft een duidelijke vingerafdruk, kies daarom de vinger met het meest zichtbare contouren.

Nadat wij de afdruk van u (digitaal) hebben ontvangen, wordt uw bestelling in productie genomen.

vingerafdruk maken

Graveerinstructies

Dit Afdruksieraad kunt u gratis door ons laten graveren / personaliseren met een naam, datum of tekst naar keuze. U heeft de keuze uit een blokletter of een sierletter. Voorbeelden van deze lettertypes vindt u onderstaand. De keuze van uw lettertype kunt u eenvoudig als artikeloptie op deze pagina aangeven. De gewenste tekst kunt u op de vervolgpagina’s van het bestelproces ingeven nadat u het artikel in uw winkelwagentje heeft geplaatst en verder het bestelproces ingaat. Op deze pagina staat per artikel / tekstregel aangegeven hoeveel tekens inclusief spaties u maximaal kunt laten graveren. Eventuele bijzondere (graveer)instructies kunt u in het opmerkingenveld verder in het bestelproces invoeren.

Onderhoud

Edelmetalen hebben verschillende eigenschappen. Zo kan zilver zwart verkleuren of dof worden. Dit wordt veroorzaakt door de zwavelverbinding in het metaal. Gouden en zilveren sieraden kunt u het beste schoonmaken met een daarvoor bestemde reiniger of een sieraden poetsdoekje dat u eenvoudig als artikeloptie met uw bestelling mee kunt bestellen. Sieraden, in het bijzonder glanzend gepolijst, blijven delicaat. Probeer het oppervlak van het sieraad daarom niet te hard op te poetsen, dit kan namelijk krassen veroorzaken. Daarnaast adviseren wij u om uw sieraden af te doen wanneer u gaat zwemmen, gaat douchen of met agressieve (schoonmaak)middelen in contact komt en niet teveel sieraden bij elkaar draagt waardoor er wrijving kan ontstaan.

Bijpassende Ketting / Armband, Afdrukset, Vulset of Poetsdoek bestellen

Al onze Vingerafdruk Sieraden worden standaard geleverd zonder collier / ketting of andere accessoires tenzij dit nadrukkelijk aangegeven staat. Een bijpassende ketting / armband, een afdruksetje om een vingerafdruk, pootafdruk, handafdruk of voetafdruk af te nemen, een sieraden poetsdoekje of een vulsetje om in een paar simpele stappen Assieraden mee te vullen zijn eenvoudig als artikeloptie met uw Vingerafdruk Sieraad mee te bestellen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items